vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
gumball-machine-tuggummi-74745-2
gumball-machine-tuggummi-74745-3

Gumball Machine Tyggegummi

24,90 kr

40 gram

På lager (12 stk.)
Vær opmærksom på at produktet sælges enkeltvis og sendes assorteret. Hvilket indebærer at det bliver en overraskelse, hvilken som du modtager.
Vi er mange, der deler drømmen om at have vores helt egen maskine i hjemmet, som er fyldt med farverigt tyggegummi i frugtagtige smagsvarianter. For man bliver aldrig for gammel til en tyggegummimaskine - glem aldrig det! 

Her får du en lille maskine, der er fyldt med tyggegummi i forskellige farver og smage (40 gram). Produktet sælges stykvis og usorteret, så det bliver en overraskelse, hvilken farve du får!

Ingredienser: Sukker, dextrose, glukose, tyggegummibase, tapioka dextrin, glansmiddel; carnaubavoks, majsstivelse og aromaer. Naturlige farvestoffer; E100, E160a, E162, E163, antioxidant (E321). Kan indeholde spor af SOJA. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har minimum 4 ugers holdbarhed fra købsdato, med mindre andet er angivet. 
Art.nr 74745-1
Kopiera OK

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags