vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
hot-ones-last-dab-apollo-1

Hot Ones Last Dab Apollo

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

599,90 kr

148 ml

På lager (32 stk.)
BEMÆRK, at vi anbefaler en aldersgrænse på 18 år for køb af dette produkt! Vi fraråder på det kraftigste, at det indtages af mindreårige.
Så er det endnu en gang tid til at putte en ekstremt hot sauce i munden. Det er som altid hjernerne bag First We Feast, der har været så venlige at sammenbrygge deres hidtil stærkeste kreation, og hvis du kan håndtere Last Dab Apollo, kan du med god samvittighed erklære dig selv for "en sej karl".

Hot One's Last Dab Apollo er den nye og EKSTREMT stærke sauce fra YouTube-kanalen First We Feast, hvor de i deres vildt populære serie "Hot Ones" interviewer berømtheder, der spiser stærke saucer. The Last Dab Apollo er den seneste tilføjelse, og det er få sjæle, der kan håndtere den ubarmhjertige varme, der følger med.

Sælges i en flaske med 148 ml.

Ingredienser: Apollo chili, destilleret eddike, Apollo chilipulver, apollo chili-destillat. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet.
Art.nr 71527-1
Kopiera OK

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags